Ψώνισε από τον τόπο σου – Στήριξε τον Σερραίο Κρεοπώλη

Για τα ψώνια σου προτίμησε ένα από τα καταστήμα του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών.

6 λόγοι για να μας προτιμήσετε:

  1. Είμαστε οι επαγγελματίες του κρέατοςείμαστε αυτοί που το επιλέγουμε, το διαχειριζόμαστε και σας το προσφέρουμε.
  2. Γνωριζόμαστε χρόνια, γνωρίζουμε τις ανάγκες σας, τα γούστα σας, μπορούμε να σας φροντίσουμε καλύτερα. Οι προσωπικές μας σχέσεις λειτουργούν ως μηχανισμός ελέγχου τόσο για την ποιότητα όσο και για την τιμή. Θέλουμε να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια.
  3. Ενθαρρύνετε την αλληλεγγύη, η δημιουργία κρεοπωλείων εντός των μεγάλων Super Markets και η πώληση τυποποιημένων προϊόντων κρέατος, έχει οξύνει τον ανταγωνισμό. Στηρίζοντας έναν κλάδο που κινδυνεύει, βοηθάτε την τοπική κοινωνία.
  4. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία, σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα τα οποία παράγονται καθημερινά από εμάς.
  5. Βοηθάμε την εντοπια κτηνοτροφία, όλα τα σφαγεία λειτουργούν με κωδικούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχουν όμως ακόμη παράνομες σφαγές, που είναι δύσκολο έως αδύνατο να μπούν μέσα στα κρεοπωλεία.
  6. Οι κρεοπώλες έχουν κατορθώσει να κρατήσουν τον κλάδο ψηλά μέσω της οικονομικής κρίσης χωρίς να ρίχνουν την ποιότητα, συμπιέζοντας τις τιμές, αναγνωρίζοντας τη μείωση της καταναλωτικής δύναμης.