Ενόψει των εορτών του Πάσχα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Σερρών στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, αναπτύσσοντας σημαντικές δράσεις αλληλεγγύης.

Μετά και από απόφαση που έλαβαν τα μέλη του Δ. A main issue is for online pharmacy websites http://drugstore-onlinecatalog.com/ to ensure their products are always sourced from pharmacies that are well monitored and trusted. Σ. του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών, προχώρησαν, με τη στήριξη των τοπικών επαγγελματιών του κλάδου, στη συγκέντρωση σημαντικών ποσοτήτων κρέατος, οι οποίες και χορηγήθηκαν σήμερα (22/4/2021 ως δωρεά ) στην Ι. Μ. Σερρών & Νιγρίτης.

Συγκεκριμένα, τα 150 κιλά κρέατος, που έγιναν δωρεά στην Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτης θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες σίτισης 300 και πλέον οικογενειών, για τις οποίες, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτης μεριμνεί, πραγματοποιώντας το καθιερωμένο πασχαλινό γεύμα αγάπης για το Άγιο Πάσχα, και συγκεκριμένα για το τριήμερο του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής του Πάσχα και της Δευτέρας του Πάσχα.

Να σημειωθεί πως για τον ίδιο σκοπό και για το γεύμα αγάπης που οργανώνεται στη Νιγρίτα παραδόθηκαν εχθές (21/4/2021) από τους επαγγελματίες-συναδέλφους της περιοχής επιπλέον 50 κιλά κρέατος.

Πρόκειται για μια ένδειξη κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων και των εν ανάγκη συμπολιτών μας, που για το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Σερρών, ιδιαιτέρως εν μέσω δυσχερών οικονομικών και υγειονομικών συνθηκών, αποτελεί πράξη επιβεβλημένης αναγκαιότητας, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς.