Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε σήμερα (6/4/2021) το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών διαψεύδει την είδηση που κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες ενημέρωσης σχετικά με την παράβαση των μέτρων κατά του Covid-19 από επαγγελματία του κλάδου των Σερρών και ξεκαθαρίζει πως το περιστατικό έλαβε χώρα σε διαφορετική πόλη, ενώ τα κρεοπωλεία των Σερρών λειτουργούν απαρέγκλιτα και στο σύνολό τους σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της πολιτείας.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών

Παύλου Μελά 20, Σέρρες Τ.Κ 62100

Τηλ: 2321023236 Α.Φ.Μ 099428435

Σέρρες, 6/4/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η είδηση που αναρτήθηκε σε Σερραϊκές σελίδες ηλεκτρονικής ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση παράβασης των μέτρων κατά του Covid-19 από κρεοπώλη της πόλης των Σερρών, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι είναι ΑΝΑΛΗΘΗΣ και ουδεμία σχέση έχει με τα κρεοπωλεία της πόλης. Το περιστατικό έγινε σε άλλη πόλη της Ελλάδας . Players must casinodulacleamy.com place a minimum bet of 0.

Το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών ενημερώνει τους Σερραίους πολίτες ότι τα κρεοπωλεία λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της πολιτείας, εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας και δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των καταναλωτών μας αλλά και στη δική μας ταυτόχρονα .

Με Τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

Θεοφάνης Καμπούρης                          Μιχαήλ Χατζόπουλος